Welkom 
 Aanbod 
 Inschrijving 
 Diensten 
 Taxaties 
 VastgoedPRO 
 Contact 
 Privacy 

   

   
Welkom bij Caroline de Boer Makelaardij


Welkom op onze gebruiksvriendelijke website. Onze actuele website zorgt er voor dat u direct op de hoogte bent van ons aanbod. Verder kunt u zich via deze website aanmelden als woningzoekende, een brochure bestellen of een bezichtiging aanvragen. Zijn er zaken onduidelijk of wenst u verdere uitleg, aarzelt u dan niet om te bellen.
Bel 0223-615228 of email naar
 info@carolinedeboermakelaardij.nlOver ons

  • Thuis in uw markt: Caroline Chalmers Hoynck van Papendrecht is VastgoedCert geregistreerd Makelaar-Taxateur en sinds 2001 werkzaam in de Noordkop en sinds 2009 werkzaam onder eigen naam!
  • Onafhankelijk: Alleen uw belang staat voorop.
  • Service gericht: U als klant goed en direct op de hoogte houden over de actuele stand van zaken betreffende uw te verkopen of aan te kopen woning, is wat u van mij gewend bent.
  • Integer: Eerlijk betrokken en met zorg zullen we u adviseren ten aanzien van de grote stappen die u van plan bent te gaan nemen.
  • Actief: Om voor u zo snel mogelijk de beste koper te vinden zullen we er alles aan doen om de wensen van de woningzoekenden goed te kennen, zodat we partijen snel bij elkaar kunnen brengen. Woningzoekenden kunnen zich ook inschrijven via de site.
  • Zichtbaar: Uw woning staat centraal en zal goed in beeld worden gebracht op onze eigen gebruiksvriendelijke site en op de volgende sites: Funda Huislijn Jaap ZAH
     Huurwoning huren


     Zoek een woning